Hirdetés

Fuel - Multiplayer módok

|

Már nagyon közel van a fantasztikus és gyönyörű Fuel megjelenése, ezért valószínűleg az utolsó trailert kaptuk, mely a multi módokat hivatott demonstrálni.

Hirdetés

A Fuel lehet az év versenyjátéka, hiszen a hatalmas bejárható terület, a multiplayer lehetőség és a változatos járművek palettája nagyon ígéretesnek tűnik, hogy a gyönyörű grafikát már ne is említsük. A június másodikai konzolos megjelenés már szinte a kapuban van, és a játékból már rengeteg mozzanatot láthattunk, ezért valószínűleg most az utolsó trailert csodálhatjuk meg.

Az egyik játékmód az Online Free Ride, melyben adott a hatalmas terület, s mi azt csináljuk rajta, amihez kedvünk szottyan, azzal a járművel, amelyik épp megtetszik. Nincs cél, csak mehetünk a vakvilágba, esetleg ismerkedhetünk, kitalálhatunk rögtönzött versenyeket, a kreativitásunkon múlik. A másikban 16 játékos mérheti össze erejét több versenyben, értelemszerűen az győz, aki az első helyen végez. A pályák változatosak, tehát unni biztos nem fogjuk a versenyeket. A harmadikban saját versenyeket készíthetünk, amikhez bárki csatlakozhat. A trailert lent nézhetitek meg, a megjelenés konzolokra (Xbox 360, PS3) június 2., PC-re az Amazon.com-ra hivatkozva június 23.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)