Hirdetés

Into the Stars bejelentés - túlélni az űrt

|

Az egykori Battlefield, Medal of Honor és Lost Planet fejlesztők egy új csapatba tömörülve túlélő űrszimulátort készítenek Into the Stars néven. Hibátlan!

Hirdetés

Játékipari veteránok a Fugitive Games zászlaja alatt tömörülve olyat próbálnak létrehozni, ami keveri a népszerű túlélőjátékokat az űrszimulátorok műfajával és mindezt megfejelik egy minőségi zenei felhozatallal a Mass Effect és Call of Duty játékok zeneírójától. Létezik ennél szebb mondat egy játékosnak?

A nemrég bejelentett kaliforniai stúdió négy tagból áll, akik már lázasan dolgoznak első nagyszabású projektjükön, az Into the Stars névre keresztelt nyitott világú "túlélő űrszimulátoron", amelyet PC és Mac rendszerekre szánnak. A játékban egy kapitány bőrébe bújva egy Ark 13 nevű űrhajóval járjuk a Naprendszert, hogy új hazát találjunk az emberiség számára. Feladataink közé tartozik a hajó testreszabása, felszerelése, legénység választása és természetesen erőforrások szerzése, miközben egy gonosz idegen erővel is fel kell vennünk a küzdelmet. Várhatóan kilencven zóna várja majd, hogy felfedezzük, viszont ez nem lesz veszélytelen, ugyanis csapatunk tagjai bármikor elhalálozhatnak, ami visszavonhatatlan, nincs újjáélesztés.

A fejlesztők szerint az Into the Stars koncepcióját olyan játékok inspirálták, mint az FTL vagy Out There, a dallamait pedig a Mass Effect és Call of Duty játékok zeneszerzője, Jack Wall szerzi. Ami a megvalósítást illeti, a közösségi kalapozás erejében hisznek és 85 000 dollárt szeretnének kérni a játékosoktól a befejezéshez, amelyből egy nap alatt összejött közel 1500. 29 nap van még hátra a kampányból, remélhetőleg sikerrel járnak. Ha igen, 2015 júliusában már játszhatunk is az űrszimulátorral.

Ti támogatnátok a projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)