Hirdetés

Full Metal Furies - íme a Rogue Legacy fejlesztőinek újdonsága

|

A Cellar Door Games következő projektje esetében is megmaradt a pixelgrafikánál, viszont most nem egy 2D-s platformerrel, hanem egy egyedi akció-RPG-vel jelentkeztek.

Hirdetés

A Rogue Legacy-val ismertté vált Cellar Door Games következő játéka bőven tartogat újdonságokat, de tetszeni fog azoknak is, akik az előzőt szerették.

A Full Metal Furies egy csapatalapú brawler, amelyben a kooperáció a siker kulcsa, ráadásul ezt akkor is észben kell tartanunk, ha éppen egyedül játszunk, ugyanis a négy játékost is támogató akció-RPG-t önmagunkban is teljesíthetjük, ilyenkor válthatunk a harcosok között. A beharangozó előzetes bemutatja, hogy milyen játékmenetre számíthattok, rávilágítva olyan "hasznos" tanácsokra, mint hogy "ne ugord át a dialógusokat" és "légy kedves a macskádhoz". 

A Full Metal Furies megjelenése valamikor idén várható PC-re és Xbox One-ra Xbox Play Anywhere címként, tehát ha az egyik platformra megvesszük, a másikra ingyen megkapjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)