Hirdetés

Full Throttle Remastered megjelenés - kiderült, mikor indulhat a motorozás

|

A fejlesztők végre leleplezték a Full Throttle Remastered megjelenési dátumát.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy a Double Fine a legendás Full Throttle modern grafikával felturbózott verzióját bütyköli, ma viszont végre valahára az is kiderült, hogy mikor kapjuk meg a játékot.

Akik vasárnaponként hűségesen követi a Monkey Island GameStart sorozatunkat, pontosan tudják, hogy mennyire imádom a régi idők grafikus kalandjátékait. A Full Throttle is a műfaj talán legnagyobb címeit legyártó LucasArts munkáját dicséri, a 1995-ös eredeti játék után pedig most egy Remastered kiadás érkezik. Most már azt is tudjuk, hogy egészen pontosan mikor, hiszen a fejlesztők ma elárulták, hogy PC-re, PlayStation 4-re, valamint PlayStation Vitára is egységesen április 18-án jelenik meg a Full Throttle Remastered. A játékért 14,99 dollárt kell majd lecsengetnünk, ami talán nem nagy ár egy ilyen klasszikusért.

Ti be fogjátok szerezni az új köntösbe bújtatott Full Throttle-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)