Hirdetés

Gone Home - mégsem lesz konzolos verzió

|

A Fullbright bejelentette, hogy már nem fejlesztik a tavalyelőtti sikerjáték konzolos változatát, helyette inkább az új projektjükre fókuszálnak.

Hirdetés

A modern indie hullám részeként még 2013-ban megjelenő Gone Home hatalmas sikert aratott PC-n, szóval teljesen várható volt, hogy a Fullbright csapata azonnal elkezdi konzolokra is átírni ezt a frenetikus alkotást és míg egy darabig ez így is volt, most a srácok sajnálatos módon bejelentették, hogy lefújták a játék konzolos portját.

Steve Gaynor, a Fullbright munkatársa a Game Developer's Conference-en erősítette meg, hogy leállt a projekt és míg a pontos indokát ennek nem tudjuk, úgy tűnik, hogy a döntést nem a Fullbright hozta meg, hanem az anyavállalatuk, a Majesco és annak partnere, a Midnight City.

 

A jelenlegi változások persze nem jelentik azt, hogy a Gone Home már soha nem jelenhet meg más platformokon, de annyi biztos, hogy a csapata ezután teljesen mértékben a The Game Awards során bemutatott Tacoma fejlesztésére fog koncentrálni. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül majd ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)