Hirdetés

[FuN] Google Paper

|

Április eljseje lévén vártam már, hogy fura hírek kapnak szárnyra. Itt is van rögtön a Google Paper, ami úgy tűnik a Google idei poénja - tavaly az 51-es körzetet Google Earth-tel meglátogatva találhattunk furcsaságokat (már akinek a kerti sütéssel párhuzamosan a csészealjat lemosó és annak aksiját feltöltő, erősen hupikék lények annak számítanak :) )

Hirdetés

Hogy mit is kínál eme szolgáltatás? Szegény, digitális világot nem nagyon kedvelő felhasználók kapnak egy új gombot a webmail felületén, amit megnyomva a Google kinyomtatja és hagyományos postai úton 2-4 napon belül eljuttatja a címzetthez. Ezek után már megfoghatjuk leveleinket, kézzel szortírozhatjuk és kutathatjuk át, és ha kedvünk szottyan akár a valódi szemetesbe is kidobhatjuk, amit egy emaillel valóban nem tudnánk megtenni. Gandalf A Gyűrű Szövetségében elejtett szavaival reklámozott biztonság sem egy utolsó szempont :)
Az ár? Természetesen ingyenes! A bevételt a Google-nek a levél hátuljára, piros színnel, 36-os betűmérettel nyomtatott hirdetések jelentik :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)