Hirdetés

[FUN] Mario csukott szemmel

|

Volt már rengeteg videó régebbi játékok mesterfokra viteléről, köztük természetesen egy halom Mario játékról is. Többen azt vallják, csak akkor lehet egy játékot igazán gyorsan végigvinni, ha az ember kívülről fújja azt. Úgy tűnik ebben van valami igazság.

Hirdetés

Jó szokás szerint egy Japán tévéműsor (magyarországon miért nincsenek ilyen érdekes műsorok) keretein belül egy Mario fan csukott szemmel végigvitte az első pályát, méghozzá halál nélkül. Külön érdekes, hogy a titkos zónában kihagyott egy tallért és visszament érte. Aki aztmondaná, hogy a japán kolega leskelődik, az nézze meg a második videót, melyben a srác lazán rákontráz két pályával úgy, hogy háttal ül a képernyőnek.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)