Hirdetés

[FUN] Ölelgethető támadók

|

A plüssgyártás mostanában érdekes fordulatot vett. A régi süsü és egyéb játékfigurák helyett bejövőbe vannak az inkább felnőtteknek szántak, mint pl. a plüssbacilus, plüss Cthulhu, plüss zergek, és még sorolhatnám. A most bemutatott figurákkal az öreg gamereknek és a fiataloknak egyaránt kedveskednek.

Hirdetés

Mi az, 8 bites mindegyik, az égből hullnak alá, hullámokban jönnek, és megpróbálják a játékost elpusztítani. Aki nemjött volna rá a Space Invaders főszereplőiről van szó, amelyeket mától plüssfigura formában is meg lehet vásárolni. Darabja ugyan 25 dollár az idegeneknek, és szerintem el fog telni egy kis idő amíg átér a tengerentúlról, de csak nézzük meg a pixeles arcocskájukat, hát nem aranyosak. Egyébként a választás nem volt véletlen, ez a korai játék már elég régóta jelképezi az egész játékgyártást sokak számára, és valljuk be, nagyon kevés olyan ember van aki még ne hallott volna , vagy nem játszott ezzel a programmal.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)