Hirdetés

[FuN] Részeg szumózó robotok

|

A LucasArts által fejlesztett Euphoria fizikai motor (amelyet későbbi Star Wars és Indiana Jones játékokhoz kívánnak felhasználni) egy módosított változatát használva egy ráréő programozó létrehozott egy mókás kis robotos-birkózós játékot.

Hirdetés

Az egész program lényege két robot, amelyek egymást próbálják kilökni a ringből, szumóbirkózás közben. Igazából nem is annyira játékkal van dolgunk, mint techdemóval, mivel az idő nagy részében nem irányítunk semmit, hanem röhögünk, ahogy a robotok próbálnak talpon maradni - ugyanis amint kibillennek, az AI megpróbálja egyensúlyba hozni őket. Alább egy vicces videó, aki pedig el akar kicsit szórakozni a programmal, az itt találja meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)