Hirdetés

[FUN] Skynet a fejünk felett?

|

A brit hadsereg Skynet 5A műholdját vasárnap este valamivel tíz után lőtték fel az európai fejlesztésű Ariane hordozórakétával.

Hirdetés

Feladata, hogy leváltsa, a mellesleg kapacitásban ötszörösen überelt Skynet 4-et és a hadsereg blokkolhatatlan és lehallgathatatlan kommunikációs hálózatának gerincét adja. Testvérei a Skynet 5B és 5C idén és a jövő évben követik. A közvélemény jelentős része legyintett a nagyszerű fellövési művelet részletezésére, a geostacionárius (látszólag a Föld felszíne felett álló) pályára és a tesztprogramok lefutása kapcsán lelkendező informatikusokra és csak afelől érdeklődött, hogy mikor készül öntudatra ébredni :). (utalva ezzel a Terminátor filmek eképpen cselekedett, azonos nevű, világméretű fegyverrendszer-kezelő progamjára) Nos, reméljük soha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)