Hirdetés

[FuN] Star Wars poénok

|

Cnensuska küldött a minap egy SW-s flashre mutató linket a Spynewsra, hát úgy gondoltam, miért ne tenném ki más érdekességekkel együtt? Lássuk a listát!

  • Store Wars - a Farmról származó zöldségek harca a génmanipulált gagyi ellen! Joghurt P0WA!
  • Star Wars Spoofs - rövidke flash videók, melyek igazi rekeszizomgyakorlatot jelentenek mindenkinek! KÖTELEZŐ! Következzék még két gyöngyszem a starwars.hu-ról:
  • "Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a műsorvezető és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemző, mire frappánsan azt mondta: 'May the Force be with you'. A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: 'Május negyedikén találkozunk'... Legközelebb C-3PO-t küldjük. :)"
  • "A Starship Dimensions elnevezésű oldalon, mint a neve is mutatja, űrhajók egymáshoz viszonyított arányait tekinthetjük meg. A gyűjtemény igen széles spektrumot ölel fel; találkozhatunk a Star Trek, a Babylon 5, a 2001: Űrodüsszeia, a Csillagközi szökevények, a Függetlenség napja, a Csillagközi invázió és szinte minden sci-fi űrjárműveiveivel. A Star Wars-galaxisból 27 gépezet szerepel az oldalon. Mindezeket egyébként nem csak egymással mérhetjük össze, hanem saját világunk méretes objektumaival is. Ki gondolná például, hogy A Birodalom visszavágban látható űrcsiga keresztben lenyelhetné a 443,5 méter magas Empire State Buildinget - ha ugyan meg nem akadna a torkán. Nagyszerű oldal! Érdemes megnézni."

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)