Hirdetés

[FuN] Te vajon PC-sznob vagy?

|

A Gamespy egy poénos kis toplistát állított össze azokról a jegyekről, amelyekből rájöhetünk, hogy PC-sznobok vagyunk-e.

Hirdetés

A lista a 10. helyen a "HD idejétmúlt" állítással nyit, mely szerint ha rendszeresen figyelmeztetjük konzolos ismerőseinket, hogy az 1080i bizony semmiség, az igazi PC-s 1920x1200-as felbontással (HD-re lefordítva ez 1200p) játszik, akkor már jó úton vagyunk a sznobság felé.
A következő két hely a kiegészítőkkel és a teljesítménnyel foglalkozik, hiszen egy PC-s szerint a billentyűzet-egér párost nem lehet felülmúlni egy kontrollerrel, és a 60Gb merevlemez semmiség, amikor lehet helyette 600 is.
Hetedik helyen találjuk Will Wright istenítését, Shigeru Miyamotoval szemben, mivel "a Spore sokkal ígéretesebb, mint a Super Mario Galaxy"
A hatodik és ötödik pontban a konzolos játékok egyszerűségének hangoztatása áll: mert hát ki akar kis érméket gyűjteni, amikor ehelyett léphet pár szintet World of Warcraftban, és egyébként is a konzolosok miatt butítják a multiplatform játékokat.
Negyedik hely a PC-s játékok realitásának dicsőítése, harmadik pedig a konzolok online szolgáltatásainak szidása: "kinek kell Xbox Live, ha ott az internet... ingyen"?
Második az a sokszor hallott érvelés, hogy a konzolok egy állandó hardverkonfiggal rendelkeznek, míg a PC folyamatosan fejlődik, így felülmúlhatatlan.
És végezetül az első helyezett az az érzés, hogy a lista minden pontjával egyetértve ezt azonnal továbbítani akarjuk konzolfan ismerőseinknek, hadd szembesüljenek az igazsággal.
Tehát ha ezekben valaki magáraismert, akkor gratula, egy igazi PC-sznobhoz van szerencsénk :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)