Hirdetés

[FUN] USB-s plazmagömb

|

Mindig van egy újabb USB-s cucc, amit az ember meglátva rögtön rájön, hogy mi hiányzott eddig az életéből...

Hirdetés

Így volt ez anno az USB-s villanyrezsóval és a szintén univerzális soros buszra köthető, sűrített levegő hajtotta rakétákkal is. Azoknak azonban még volt valami haszna: fel sem kellett állni meleg ételért a géptől, vagy hugit távol lehet tartani a reset gombtól például... Amit most alkottak meg elmés kínai barátaink, az azonban túl azon, hogy az "5 percig érdekes" kategóriába esik még hajlamos is statikusan feltölteni a gép különböző belső részeit/perifériáit - attól függően ki hova rakja. A körülötte keltett rádiófrekvenciás mező pedig jó esetben interferál egy sor eszközzel, pl. hangrendszerek, mobiltelefon, stb.


Ez itt kérem egy 3,5 hüvelykes plazmagömb, amivel unalmas perceinket üthetjük el minden működő USB csatlakozás közelében. Itt árusítják, és megdöbbentően olcsón: 3 dollár 82 centet kérnek érte, ami alig több, mint hétszáz forint. Végülis azoknak a rakétáknak kiváló célpont lenne... :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)