Hirdetés

Funcom karácsony: Conan, mint fakitermelő

|

Az Age of Conan fejlesztői főhősüket vérszomjas ellenfelek aprítása helyett fenyőfa-kitermelésre küldték.

Hirdetés

Az elkövetkezendő napokban még biztosan találkozhatunk különféle ünnepi jókívánságokkal megtűzdelt kártyákkal, plakátokkal és egyéb médiaanyagokkal. Röhöghettünk már Vin Diesel mikulás hacukáján, valamint esztétikailag és művészileg is értelmezhettük a BioWare által közre adott Dragon Age képecskét, melyen a grafikusok mellett a vállalat teljes férfifelhozatala talán megpróbálta tudtunkra adni, milyen formában funkcionál privát kapcsolatukban, illetve házasságukban a gyengébbik nem. Következő üdvözlőkártyánk egyenesen a Funcom fejlesztőstúdiójából érkezett, itt szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy felesleges bajlódni a megfelelő karácsonyfa kiválasztásával és elszállítmányozásával, ugyanis izmos barbárbarátunk felajánlotta segítségét a beszerzéssel kapcsolatban. Conan üzenetét közvetítjük Nekik is kellemeset.  

funcomholiday.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)