Hirdetés

Furcsa hibát tapasztalnak az Xbox tulajdonosok, sportjátékok miatt kikapcsolnak a konzolok

|

Számos játékos panaszkodik, hogy a FIFA, a Madden és az NBA 2K legújabb címeit futtatva egyszerűen kikapcsolnak az Xboxok.

Hirdetés

Egyelőre megmagyarázhatatlan probléma jelentkezett Xboxon, miszerint az NBA 2K22-t, a Madden NFL 22-t vagy a FIFA 22-t futtatva a konzol kilép a játékból a rendszer főmenüjébe, vagy rosszabb esetben teljesen kikapcsol játék közben. A jelenség egyaránt érinti az Xbox One és Xbox Series X|S gépeket, de a hibáról többen számoltak be az új generációs konzolok esetében.

A probléma először szeptember 14-én ütötte fel a fejét az NBA 2K22-vel kapcsolatban a VGC beszámolója szerint, viszont azóta a FIFA és a Madden játékosai is tapasztalták a furcsaságot.

Hirdetés

Az NBA 2K sorozat ugyanakkor különösen érintett az új generációs konzolokon, ugyanis több felhasználó panaszkodott arról, hogy még az NBA 2K21 és az NBA 2K19 használata közben is hasonló gondokkal szembesültek. Ami még aggasztóbb, a játékosok beszámolói szerint egyre gyakrabban ismétlődik meg a jelenség, és érthető módon igencsak kellemetlen, ha egy meccs közben egyszerűen kikapcsol az Xbox.

Az Xbox Support csapata már dolgozik azon, hogy elhárítsa a problémát, és egyelőre igyekszik feltárni, hogy mi állhat a kezdőképernyőre kilépés és a konzol kikapcsolása mögött. Remélhetőleg minél hamarabb sikerül azonosítani a hiba okát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)