Hirdetés

Furcsa módon derült fény az Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris DLC megjelenési dátumára

|

Ha minden igaz, akkor hamarosan megkezdhetjük Párizs ostromát az Assassin's Creed Valhallában.

Hirdetés

Holnap élesedik az Assassin's Creed Valhalla legújabb, 1.3.0 sorozatszámú frissítése, ami többek között elhozza a skálázódó szintezést is a Ubisoft játékába. Ez is nagyon izgalmas fejlemény, de a legtöbb rajongó valószínűleg már a The Siege of Paris DLC-t várja. Nos, úgy fest, hogy ennek megjelenési dátumára is fény derült.

Az alább látható tweetben az Assassin's Creed Valhalla fejlesztői ugyan csak az holnap élesedő frissítés újdonságaira hívják fel a figyelmet, de a bejegyzésben szereplő linkre kattintva további érdekességek várnak bennünket.

Hirdetés

A frissítés patch note-jában ugyanis egészen konkrétan szerepel egy sor, mely szerint a mostani update előkészíti a játékot a  The Siege of Paris DLC érkezésére, ami augusztus 12-én fog megtörténni. Végtelenül fura módja ez a nagy nap leleplezésének, és valószínűleg nem is így tervezte a Ubisoft, mindenesetre most már tudjuk, mikor érkezik a játék második nagy bővítménye - persze, ha addig nem halasztják el esetleg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)