Hirdetés

Fuse - Átalakult az Insomniac Games játéka

|

Teljesen átformálták a korábban Overstrike névre hallgató Insomniac Games fejlesztést.

Hirdetés

Az Electronic Arts gondozásában készülő Fuse korábban Overstrike néven került a köztudatba, de jó ideje nem hallhattunk a játék felől, sejteni lehetett, hogy valami drasztikus fog történni a projekt háza táján.

A produktum nagy bejelentése megtörtént és kiderült, hogy az Overstrike nem csupán nevet változtatott, de koncepcióját nézve is átalakult. Ezentúl Fuse cím alatt néven kell keresnünk, ráadásul az első kiadott kép tanúbizonysága szerint a külleme is megváltozott. A Fuse egy belső nézetű, négy játékosra kihegyezett co-op shooternek tekinthető, a kiadás dátumának bejelentésére viszont még várnunk kell. A játék honlapja már elindult és kizárólag egy titokzatos órát láthatunk visszaszámolni rajta, ami vélhetően szeptember 11 környékén jár le - ekkor kiderülhet még több és érdekesebb információ az Inscomniac multiplatform gyermekéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)