Hirdetés

Fuse - idegen technológiák a legújabb trailerben

|

Az Insomniac Games első multiplatform címe, a Fuse már a célegyenesben van, ehhez mérten újabb előzetessel készülhetünk a premierre.

Hirdetés

Az egykor még Overstrike néven futó játék rengeteg változtatáson ment keresztül bejelentése óta. Megannyi megpróbáltatás után végre révbe érhet az Insomniac Games által Fuse-nak keresztelt alkotás, és ha minden jól megy, május végén elözönli a boltok polcait. Addig viszont még van mit megmutatniuk.

A legújabb kedvcsinálóban arra kapunk választ, hogy mi történik abban az esetben, ha az idegen technológiák rossz kezekbe kerülnek. Ahogyan az alábbi mozgóképben is láthatjátok, a Fuse leginkább a csapatjátékra épít. Egyszerre maximum négyen formálhatunk egy alakulatot, fegyvereink pedig olyan egyedi arzenálból származnak, amelyeket a Fuse nevű földönkívüli anyagból fejleszthetünk ki. Mivel más is szemet vetett erre a rendkívül értékes anyagra, meg kell védenünk bármi áron. Az aktuális trailerben akciódús gameplay jelenetekből sincs hiány, íme:  

A Fuse megjelenése május 31-re tehető, csak és kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)