Hirdetés

Futás közben a Dishonored

|

A Bethesda végre-valahára bemutatta a Dishonored legelső, gameplay elemeket is tartalmazó előzetesét.

Hirdetés

Az Arkane Studios lopakodós produktuma levetve magáról misztikus álcáját megmutatta magát futás közben is a Bethesda legutóbb kiadott bemutatójában.

A mellékelt videóban Raphael Colantonio és Harvey Smith fejlesztők beszélnek a játék tulajdonságairól, és térnek ki bővebben a Dishonored hősének motivációjára, képességeire, lehetőségeire. Ide vonatkoznak a fejlesztők korábban viselkedési alternatívákról elhangzott szavai is:

"A célunk, hogy a játékos egy tökéletes szellemmé válhasson a játékban. Egy őrt el lehet hallgattatni úgy is, hogy mögé lopakodunk, és rásózunk a buksijára, de megtehetjük azt is, hogy megállítjuk az időt, és elosonunk mellette. Akinek ehhez van kedve, végig tudja játszani úgy a játékot, hogy soha nem fogja hallani a riadó hangját, és egyetlen embert sem öl meg. Mind a fő célok esetében, mind az orvgyilkosságoknál számos alternatív lehetőség kínálkozik majd arra, hogy elérjük a kívánt eredményt."

A Bethesda és az Arkane Studios lopakodós elemekkel megfűszerezett FPS-e 2012 folyamán mutatkozik be PC-n, PS3-on és X360-on egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)