Hirdetés

Futottak még - a múlt hét kimaradt hírei (34. hét)

|

A Tiszteletem! mellett újabb állandó rovattal jelentkezünk, melynek fő témája a hét, illetve jelen esetben a múlt hét legfontosabb kimaradt hírei pár mondatban.

Hirdetés

Magam fogok jelentkezni hetenként a Futottak még című rovattal, remélhetőleg elnyeri majd tetszéseteket a kezdeményezés és érdekes információkra leltek a még be nem jelentett hírmorzsákról.

 

Augusztus 20.

Aion - A soron következő 4.0-ás frissítés három új kasztot hoz a rajongóknak (melyekről még szinte semmit sem tudni), mindazonáltal finomhangolást és rovarirtást is tartalmaz majd. A pletykák szerint ősszel válik elérhetővé.

Fallout 4 - A MIT szoros barátságot ápol a Bethesdával és tudni vélik, hogy a fejlesztőcsapat alaposan feltérképezte Boston városát, ami nem jelenthet mást, minthogy itt játszódik majd a Fallout negyedik része.

DayZ - Dean Hall, a projekt kiötlője lelombozta a játékosokat azzal a hírrel, hogy premierkor nem lesz mod-support, azonban keresik a lehetőségeket konzolos portokhoz.

PES 2013 - A konami mintegy 150 csapatot licencelt az ősszel megjelenő focijátékához: ott lesz többek között a Manchester United, a Bayern München, az FC Porto, az FC Kopenhangen és még sokan mások.

Shadowrun Returns - Megkapta első concept artját a Kickstarter projektként révbe érő játék. A történet 2050-ben játszódik, maga a Shadowrun Returns stílusa pedig 2D-s izometrikus szerepjáték. A harcrendszer körökre osztott megoldással működik, kizárólag PC-re jön.

 

The Walking Dead - A Telltale kiadott egy videóanyagot, melyben 10 tippet szeretnének adni játékosaiknak a túléléshez. Figyelem! Az anyag spoilereket tartalmazhat!

Tokyo Jungle - Kiderült a megjelenési dátum, ami szeptember 25, 15 dollárba kerül majd, Európában pedig egy nappal később kerül kiadásra.

FIFA 13 - Lionel Messi váltja majd Wayne Rooney arcát a FIFA 13 dobozainak borítóján. A háttérben Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) és Joe Hart (Manchester City) lesz.

Dragon Age 3 - A Strategy Informer állítása alapján kiszivárgott a játék logója, illetve állítólag a Dragon Age 3 Orléziában játszódik majd, ahol inkvizítorok leszünk és el kell csitítanunk egy kitörni készülő polgárháborút. A magazin elmondta továbbá, hogy egy csapat Dragon Age rajongó ott járt a BioWare bázisán, akik a következő nevekről kérdezték őket:

    Dragon Age 3: The Breach
    Dragon Age 3: Exarch
    Dragon Age 3: Inquisition
    Dragon Age 3: Inquisitor
    Dragon Age 3: Apocrypha

Mindez spekuláció, de annak nem utolsó. A pletykált logó:

 

Command & Conquer: Generals 2 - Nem kapunk egyjátékos kampányt a megjelenésekor, jelentette be a BioWare. A csapat premierkor a kooperatív módra és a PVP-re szeretne fókuszálni, ám a későbbiek folyamán bekerülhet az egyjátékos rész, feltehetően DLC formájában. 

 

Augusztus 21.

Joe Danger 2: The Movie - A Hello Games vezetője, Sean Murrey egy interjúban tette közzl, hogy a Joe Danger 3 már majdnem elkészült, két hónapon belül játszhatunk vele. 

Uncharted 3 - Szeptember 19-én kerül boltokba a matéria Game of the Year Edition változata, melyhez csatolják az összes eddigi megjelent letölthető tartalmat:

 Classic Skins Packs 1&3
 Multiplayer Accessory Pack
 Flashback Map Packs 1&2
 Drake's Deception Map Pack
 Fort Co-Op Adventure
 Co-Op Shade Survival
 Doughnut Skin Pack
 Rogues Skin Pack 1&2

Warhammer Quest - Az iPhone és iPad tulajdonosok 2013-ban élvezhetik a Rodeo Games által fejlesztett Warhammer Quest című játékot, amely körökre osztott stratégiával bír a Warhammer világában, négy harcossal a főszerepben.

WWE' 13 - Trailert kapott a THQ pankrátoros címe, melyben felsorolják az összes harcost, akivel csak zúzhatunk a játékmenet során. 

Mutant Mudds - A 3DS-re már megjelent 2D-s platformert a Renegade Kid készítette és augusztus harmincadikán PC-re is ellátogat. Beszerezhető lesz a Steam, a GOG, a Gamersgate és a Desura kínálatából, 20 bónusz pályával. 

Army of Two: Devil’s Cartel  - Masszív tüzelés, maszkok és golyózápor látható a Visceral Games által készített shooter legújabb képein. Öt darab ízelítő került kiadásra, amiket megtalálhattok a galériában.

Samurai Warriors: Chronicles 2nd - Trailert kapott a Tecmo Koei berkeiben formálódó, 3DS-exkluzív Samurai Warriors: Chronicles 2nd. Az előzetesben a harcokra, a sztorivezetésre és a többfajta végkifejletre érdemes figyelni.

Dance Central 3 - Bemutatkozik a játék nyitóanimációja. A Harmonix október 19-én dobja boltokba a címet kizárólag Xbox 360-ra.

The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire névre hallgat a következő DLC? Annyi bizonyos, hogy a Bethesda levédette a nevet, ez pedig nem lehet véletlen, mint ahogyan az sem, hogy a védjegy leírásában "letölthető tartalom" megnevezés szerepel. Hivatalos bejelentésig várnunk kell.

Special Forces: Team X  - PC-re iérkezik a Zombie Studios legújabb, csapatalapú, külső nézetes akciója, a Special Forces: Team X. A grafika rajzfilmes, a kiadó az Atari lesz, a játékot pedig leginkább a multiplayer határozza meg. Várható megjelenés 2012 őszén.

 

Ghost Recon: Future Soldier - Raven Strike névre hallgat a produktum következő DLC-je.  A megjelenés szeptember 11-én várható X360-ra, 12-én PS3-ra (a PC-s változatról nem esett szó) és 12 dollárért magunk is beszerezhetjük. Három új küldetést kapunk (Secure Dawn, Cold Walker, Argent Thunder) nagyobb pályákat és komolyabb kihívásokat - plusz egy új Guerrilla Mode térképet is.

 

Professor Layton Vs Phoenix Wright - Shu Takumi bejelentette, hogy a szóban forgó projekt fejlesztése hamarosan befejeződik, de még mindig várni kell rá kicsit. A játékot már két éve fejlesztik. Trailert is kapott a 3DS-re szánt cím: 

 

Augusztus 22.

Battlefield 3: Armored Kill - Új trailert adott ki az EA és a DICE, amely a játékban fellelhető járművekre és térképekre gyúr.

Madden 13 - Már elérhető a Madden NFL 13 demója Xbox Live-on és PlayStation Networkön.

Final Fantasy 13 - Szeptember elsején kiderül, hogy miképpen alakul a franchise jövője, melyhez fellőttek egy ízelítőnek szánt honlapot is. A következő FF cím a Lightning sztorit folytatja és a Final Fantasy 13-at jegyző úriemberek készítik. Jön a Final Fantasy 13-3?

Soul Sacrifice - A 2013 tavaszán debütáló Soul Sacrifice kizárólag PS Vitára várható, a tájakkal foglalkozó képeket kapjuk most középpontban (a többi a galériában figyel):

 

 

Augusztus 23.

NBA Live 13 - 10 perc gameplay lesz a jussunk, ha az alábbi előzetesre kattintunk. 

Planetary Annihilation - Összejött már a Kickstarteren 650 ezer dollár a tervezethez, és ha minden jól alakul, hamarosan el is érkezik a 900 ezres kijelölt összeghez. A projektnek még 22 napja van 250 ezer dollár begyűjtésére. A Planetary Annihilation lényegét akkor értjük meg igazán, ha a Total Annihilation játékmenetét keresztezzük pályák helyett bolygókkal. Ha a fejlesztők elérik az 1.1 milliós határt, akkor tengeri bolygókat is tesznek a produktumba, 1.3-nál pedig a gázóriások következnek, a maradék három titokzatos lehetőségről nem is beszélve. Hajrá!

 

Halo 4 - Október 22-én érkezik a Halo 4 soundtrack és remix albuma. A híres zeneszerző, Neil Davidge felel az album minőségéért, olyan közreműködőkkel, mint DJ Skee, Sandern Van Doorn, az Apocalyptica és a Hundred Waters. A kiadás 15 számot tartalmaz majd, elérhető lesz online és a boltokban is. A Halo 4 soundtrack listája:

    Awakening
    Belly Of The Beast
    Requiem
    Legacy
    Faithless
    Nemesis
    Haven
    Ascendancy
    Solace
    To Galaxy
    Immaterial
    117
    Arrival
    Revival
    Green And Blue

Ratchet & Clank Collection - Augusztus 28-án éri el a tengerentúliak boltjait a Ratchet és Clank nevével fémjelzett kollekció, az Insomniac tálalásában. Trailer a játékhoz:

Ragnarok Odyssey Mercenary Edition - Az XSEED 50 dollárért árulja a Ragnarok Odyssey Mercenary Edition névre keresztelt kiadását, ami tartalmaz egy guide-ot a játékhoz és egy soundtrack albumot. A Ragnarok Odyssey egy akció-RPG, amit a Monster Hunter vagy a God Eater stílusával lehetne leginkább jellemezni. 

Borderlands 2 - Újabb videó került ki a már "rég"lezajlott gamescomról, melyben a játék vezető írója, Anthony Burch mesél arról, hogy a Borderlands folytatásában szinte minden nagyobb lesz elődjénél...

Sleeping Dogs - Elérhető a PC-s demó Steamen. A játék már megjelent PC-re, PS3-ra és X360-ra a The United Front fejlesztésében. 

 

Angry Birds Space - Kiegészült a "Red Planet" expanzióval, vagyis a Curiosity hírét meglovagolva a Marson csúzlizhatunk egy új malaccal és 20 vadonatúj pályával. 

 

The Testament of Sherlock Holmes - Szeptember huszadikán mutatkozik be Sherlock következő kalandja a Focus Home Interactive bejelentésének köszönhetően. A játékot PC, PS3 és X360 platformokra szánták. 

Might & Magic Heros VI - A második kiegészítőt kapjuk kézhez Danse Macabre néven, melyet a Limbic Entertainment fejleszt. Tíz óra extra kalandot biztosít a pack az egyjátékos kampány számára, továbbá tartalmaz pár ereklyét, új épületet, vadonatúj hősöket és egy új petet is.

 

Dead or Alive 5 - Gameplay anyag két új karakter bemutatásáról: színre lép Helena/Fortune's Heiress és Lisa/La Mariposa.

 

Augusztus 24. 

The Walking Dead: Episode Two -  A Telltale által elképzelt , Starved for Help névre keresztelt második epizód a hét folyamán válik elérhetővé iOS eszközökre 5 dolláros áron.

Final Fantasy Dimensions - iOS és Androidon is kiadásra kerül az epizodikus formában megjelenő Final Fantasy. A prológus ingyenes lesz, a játék pedig kétdimenziós grafikával augusztus 31-én rajtol el. Az ingyenes prológus után az első fejezet 2.39 euróba kerül majd, a következő három epizód pedig 7.99-be. A sorozat egyben is megvásárolható lesz, egy 22.99 eurós cédulájú csomagban.

WRC 3 - Argentina pályája mutatkozik be a soron következő játékmenet videóban. A WRC (World Rally Championship) 3 októberben jön PC-re, PS3-ra, PS Vitára és X360-ra.

Borderlands 2 - 23 zeneszám található a Gearbox alkotásának zenei albumán, melyeket Jesper Kyd és a Gearbox zeneszerzője, Raion Varner jegyzett. A lista:


    Ascent (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Ash (Jesper Kyd)
    Caverns (Jesper Kyd)
    Glacial (Jesper Kyd)
    Crater Lake (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Dam Interior (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Dam Top (Jesper Kyd)
    Fyrestone (Jesper Kyd)
    Hyperion (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Ice (Jesper Kyd)
    Interlude Combat (Jesper Kyd)
    Interlude Ambient (Jesper Kyd)
    Lynchwood (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Lynchwood Sheriff Combat (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Main Menu (Jesper Kyd)
    Jack Final Boss (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Pandora Park (Jesper Kyd)
    Sanctuary (Jesper Kyd)
    Bandit Slaughter (Raison Varner)
    The Fridge (Jesper Kyd)
    Tundra Express (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Warrior Boss (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)
    Vog Fight (Cris Velasco and Sascha Dikiciyan)

A Borderlands 2 soundtrack album már előrendelhető Amazonon keresztül, szeptember 18-án premier.

Painkiller: Hell & Damnation -  A Nordic Games és a The Farm 51 közösen tálalják az első Painkiller cím "teljes értékű" feldolgozását. A fejlesztősrácok bejelentették, hogy szeptemberben kiderül a megjelenés, a részletek és az is, hogy mely platformokra teszi tiszteletét a remake.

Tiny Troopers - Már elérhető PC-re és Mac-re digitális úton, tehát beszerezhető a Steam, a GameStop, az Amazon, a GamersGae stb. kínálatából 9.99 dollárért.  A játékmenetben kis katonákkal kell közel 30 pályán helytállnunk, melyek tapasztalati pontok útján fejlődnek és a halál sem fog rajtuk.

The Walking Dead: Episode Three -  A Long Road Ahead alcímmel emlegetett harmadik The Walking Dead epizód a fejlesztők szerint "hamarosan" megjelenik, de az még fontosabb, hogy két új és meghatározó karaktert kapunk a történet szempontjából. A nevük Christa és Omid, de többet még nem árultak el róluk.

 

Augusztus 25.  

New Little King's Story - Európai megjelenéssel bővült a Konami PS Vitára kiélezett szerepjátéka, ami szeptember 27-re lett kitűzve 9.99 eurós áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)