Hirdetés

A Future Games Show is az E3 2020-at igyekszik pótolni

|

Ugyanúgy lesznek trailerek, bejelentések és minden, ami videojátékokkal kapcsolatos.

Hirdetés

Hatalmas érvágás a játékfejlesztőknek és kiadóknak a tematikus rendezvények (mint az E3 és a gamescom) elmaradása, azonban ez nem jelenti azt, hogy bejelentések nélkül maradunk. Több közvetítés is lesz, a nagy cégek és a népszerű videojátékos honlapok is készülnek valamivel. 

Hirdetés

Még sok minden formálódik, de egyelőre úgy tűnik, hogy az Xbox és a Ubisoft digitális élményt kínál majd, idén is megtartják a PC Gaming Show-t, az amerikai IGN a Summer of Gaming nevezetű livestreamen keresztül mutat újdonságokat, június elején először kerül megrendezésre a Future Games Show. Ez egy egyórás digitális show lesz, amely felvonultatja 2020 és az azt követő évek számos izgalmas játékát. A GamesRadar bejelentése szerint a műsor tartalmazni fog exkluzív trailereket, bejelentéseket, betekintéseket, híreket, előzeteseket és interjúkat AAA és indie játékokkal kapcsolatban, a jelenlegi és következő generációs konzolokra, mobilokra és streaming platformokra összpontosítva. További részletek a következő hetek során várhatóak.

A PC Gaming Show kiegészítésének szánt Future Games Show követhető lesz a GamesRadaron, YouTube-on, Twitchen és Twitteren keresztül is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)