Hirdetés

A Future Publishing 96 millió dollár veszteséget termelt

|

A Future Publishing kiadó, amely olyan magazinok publikálásáról híres, mint az Edge, az angol PC Gamer, vagy amerikai Official Xbox Magazine a Gamasutra jelentése szerint hatalmas veszteségeket termelt és nagyon kevés profitot hozott. Az adófizetés előtti veszteségeik nagyjából 96 millió dollárra rúgnak.

Hirdetés

Stevie Spring (képünkön), a Future ügyvivője így kommentálta az eseményket: "Világos, hogy az elmúlt két év alatt a Future túl sokat invesztált a beszerzésekbe és túl keveset a belső fejlesztésbe. Ennek a stratégiának az eredménye ez az elkeserítő mérleg. Megtettük a szükséges lépéseket, hogy a cégünket megerősítsük. Természetesen ezek a lépések leginkább a költségmegtakarítások felé irányulnak..."

Platformok: PC
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)