Hirdetés

Nem változtatott a G2A, felbontja a szerződést a Gearbox

|

Miután a G2A vezetősége nem lépett időben, a Gearbox minden kapcsolatot igyekszik megszakítani az oldallal.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a Borderlands játékokról elhíresült Gearbox ultimátumot adott az egyik legnagyobb online piactér üzemeltetőinek. A kiadó nemrég partneri kapcsolatra lépett a G2A-val, de miután szembesítették a szolgáltatás sötét oldalával, feltételekhez kötötte a partneri viszonyt.

Ezek teljesítésére 30-90 napot adtak, viszont azt várták, hogy a G2A még a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése előtt nyilvánosan bejelenti, hogy elfogadják a feltételeket. Mivel a tárgyalások ugyan elkezdődtek, de nyilvános bejelentés még nem történt, a Gearbox elkezdett kihátrálni a dologból. A kiadó nyilatkozatából kiderül, hogy nem támogatnak olyan piacokat, amelyek nem állnak a vásárlók és a fejlesztők mellé. A Gearbox a jövőben semmilyen kulcsot nem értékesít a G2A rendszerén keresztül és a jelenleg fent lévő dolgaikat is leszedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)