Hirdetés

Gabe Newell - Félelmetesebb Half-Life kell

|

A Valve első embere szerint félelmetesebb Half-Life kellene

Hirdetés

Gabe Newell az Edge legfrissebb számában adott hangot annak a véleményének, miszerint igencsak ráférne a Half-Life-ra, hogy egy kicsivel félelmetesebb legyen. Vajon ijesztő lesz aHalf-Life 2: Episode Three?

Emellett pedig azt is kívánatos dolognak tartotta, hogy a sorozat még inkább próbáljon meg hatni a játékosok érzelmeire. „Úgy érzem kicsit messzebbre kerültünk az ijesztgetéstől, mint amennyire szeretném. Ezt át kell gondolnunk, ahogy az érzelmi paletta szélesítését is." -nyilatkozta. „Minden projektnél fel kell ismerni a tényt, hogy pusztán a múlt dolgainak ismétlése már nincs akkora hatással, mint régen." Bár a Half-Life 2: Episode Three neve nem merült fel a beszélgetésben, arra a kérdésre, hogy mégis mi ijesztené meg a játékosokat, vagy mi hatna leginkább az emberek érzelmeire a következő választ kaptuk: „A gyerekeik halála." Juj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)