Hirdetés

Gabe Newell már eldöntötte, hogy melyik lesz a jobb next-gen konzol

|

A Valve alapítója egy új-zélandi tévéműsorban adott interjút, és a riporter kérdésére hezitálás nélkül megmondta, hogy melyik következő generációs gépet választaná.

Hirdetés

Gabe Newell a koronavírus miatt egy ideje Új-Zéland vendégszeretetét élvezi, mivel a szigetországban teljes határzárat rendeltek el, míg ő ott töltötte vakációját. Hogy meghálálja ezt, ingyenes koncertet szervez, amelyet néhány televíziós vendégszerepléssel promózott - ez egyik ilyen során mondta el véleményét a készülő konzolokról, egy egészen egyszerű érveléssel alátámasztva választását.

Hirdetés

A The Project nevű beszélgetős műsorban adott interjút a Valve alapítója, melynek nagy része arról szólt, hogy érzi magát Új-Zélandon, miért érkezett oda, no és persze esett pár szó az ingyenes koncertről is. A beszélgetés egy pontján az egyik műsorvezető azonban rákérdezett, hogy Newell melyik készülő következő generációs konzolt tartja jobbnak. A válasz hezitálás nélkül érkezett: az Xbox-ot.

"Nincs érdekeltségem ebben a versenyben. Nyilvánvaló, hogy mi a fejlesztéseink legnagyobb részét PC-re készítjük, de a kettő közül egyértelműen az Xboxot választanám."

Indoklásképp egészen egyszerűen azt válaszolta, hogy azért teszi le amellett a Microsoft gépe mellett a voksát, mert "azt jobb konzolnak tartja". Nyers erőben egyébként az Xbox Series X valóban felülmúlja majd a PlayStation 5-öt, de mind tudjuk, hogy ez mennyire másodlagos kérdés tud lenni, ha az élményről van szó.

Ha minden jól megy, akkor a karácsonyi szezonban kiderül, hogy Gabe Newell jól választott-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)