Hirdetés

Gabe Newell-nek tetszik az Origin

|

Sportszerűnek tűnik a Valve vezérének kijelentése.

Hirdetés

 Gabe Newell, a Valve agytrösztje és fejese is "tett egy kört" az új konkurenssel, azaz az EA által vezérelt Origin-nel. Ezt követően sportszerűen, de diplomatikusan nyilatkozott, amikor azt mondta, hogy " bizonyos dolgok egész jók, de vannak olyan területei, ahol vevői szemmel lenne tennivaló. Egyébként nem különbözik a többi hasonló rendszertől, vannak jó, és vannak rossz tulajdonságai." Newell tehát nem fikázta szénné a vetélytársat, bár ez nem is vallana rá. Az Origin egyébiránt tegnap bizonyíthatott volna, de a Battlefield 3 bétájára zúduló tömegek alatt elegánsan összerogyott, így aki megpróbálta letölteni, az valószínűleg minden másodpercét gyűlölte a dolognak.

Newell egyébként az Origin mellett a saját rendszerükről, tehát a Steam-ről is beszélt, és elmondta, hogy az pontosan azért sikeres, mert évek óta stabilan működik, nem akar 2-3 évente drámaian megújulni. Ez pedig pontosan az a tény, ami miatt jelenleg egyeduralkodóként csücsülhet a digitális disztribúció trónján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)