Hirdetés

Adományozz, és Gabe Newell meghallgatja kérdéseidet

|

Ha sikerül 500 000 dollárt összegyűjteni adományokból, a Valve főnöke minden kérdésre válaszolni fog. Meghallgatja imáinkat, ha mondhatjuk így.

Hirdetés

Sokan istenítik, sokan egyenesen az ördögnek tartják, de tény, hogy ha arra kerülne a sor, mindenki tudna mit kérdezni Newelltől.

A Valve fejese tegnap közzétett egy posztot Redditen, amiben a Heart of Racing jótékonysági eseménynek próbált támogatókat szerezni, melyen ő maga is indít egy autót (aminek a 3-as rajtszámot akarta adni, de visszautasították. Ezt ő maga is irónikusnak találta) Az r/Gaming subredditen nem kapott egy upvote-ot sem, az r/Motorsports viszont egész este ettől izzott, majd miután egy fotóval bebizonyította, hogy ő tényleg az a Gabe Newell, a játékosok megrohamozták mindenféle a Left 4 Dead 3-mal, a Half-Life 3-mal és a szakállával kapcsolatos kérdésekkel.

Később Newell beleegyezett, hogy csinál egy AMA-t (Ask Me Anything, Kérdezz Bármit) a Redditen, de ennek van egy feltétele: az adományok összegének át kell lépnie az 500 000 dollárt. 500 000 dollár azért, hogy Gabe Newell a játékosok minden kérdésére válaszoljon? Egyben kifizetem. Kifizetném. A zsebemben találtam egy ötvenest, még valaki beszáll?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)