Hirdetés

Gabriel Knight: Sins of the Fathers - októberben érkezik a felújított változat

|

Már 20 éve annak, hogy a Sierra útjára indította kalandjáték sorozatát. A jeles alkalomból egy különleges kiadás készül.

Hirdetés

A könnyed játéksorozatairól ismert Sierra (King's Quest, Space Quest és Leisure Suit Larry) 1993-ban megjelent egy a természetfelettivel foglalkozó horror kalandjátékkal, amit imádott a közönség és amit később két folytatás is követett.

A Gabriel Knight: Sins of the Fathers sokunk kedvence lett, éppen ezért készül egy felújított Anniversary Edition megjelentetésével Phoenix Online Studios. A srácok keményen dolgoznak a projekten mivel nem egy egyszerű újramegjelenésről lesz szó. Új feladatokkal bővül majd a játék, többet kapunk a sztoriból, és újrakevert háttérzenék is készülnek. A csomag tartalmaz majd behind-the-scenes anyagokat is, koncepciós rajzokat, magazin cikkeket, és interjúkat az eredeti Gabriel Knight alkotóival.

A megjelenés október 15-én esedékes, de már most előrendelhetitek a játékot a Steam, GOG és Phoenix Online Store platformokon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)