Hirdetés

Gagyinak találod a Resident Evil Village kését? Most már akár gereblyével is hadonászhatsz

|

Érkezett egy mod a Capcom horrorjátékához, ami rengeteg közelharci fegyvert tesz használhatóvá.

Hirdetés

A Resident Evil Village kalandjai során elég sokféle lőfegyvert vehet magához Ethan Winters, viszont ha közelharcról van szó, akkor leginkább csak egy nem túl méretes késsel kaszabolhatunk, kivéve persze akkor, ha sikerült feloldanunk a játék egy másik közelharci eszközét.

Szerencsére a modderek időközben már rávetették magukat a horrorkalandra, és készült egy olyan alkotás is, ami jóval változatosabbá teszi a fegyverfelhozatalt.

Hirdetés

MadMax modját telepítve viszonylag egyszerűen kicserélhetjük a Village bármelyik közelharci fegyverét egy szimpla sarlóra vagy egy gereblyére, de akár méretes kalapácsot is adhatunk Ethan kezébe. Fontos megjegyezni, hogy csak a külalak változik, tehát a fegyver nem lesz erősebb, de talán akadnak majd olyanok, akik jobban érzik magukat, ha a kés helyett egy alabárddal eshetnek neki az életükre törő rondaságnak.

A mod használatához először be kell szerezni a Fluffy Manager nevű apróságot, majd ezt követően szabadon cserélgethetjük a fegyverek kinézetét, miután letöltöttük MadMax alkotását innen.

Ti örülnétek, ha a Capcom hivatalosan is hozzáadna még több közelharci fegyvert a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)