Hirdetés

Extrém dobjáték érkezik Nintendo Switchre

|

Amikor már azt hitted, hogy a ritmusjátékok kora leáldozott, a japánok húztak egy merészet.

Hirdetés

A Guitar Hero és a Rock Band sorozatokat gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Az előző konzolgeneráció sikerszériái a világ szinte minden pontján hihetetlen népszerűségnek örvendtek, legújabb részeik azonban már messze nem voltak képesek ilyen sikereket elérni. 

Hirdetés

A Gal Metal fejlesztői viszont most úgy gondolták, érdemes még egyszer hozzányúlni a ritmusjáték témakörhöz. A Joy-Con irányítók ezúttal dobverőkké változnak, velük kell a koncerteken helyes ütemben püfölni a levegőt, nagyjából így írható le egyszerűen a játékmenet. Valószínűleg rásegít majd az eladásokra, hogy a Gal Metal egy kizárólag lányokból álló heavy metal bandát helyez a középpontba.

Bár a játékmenet megértése tényleg nem igényel három diplomát, a készítő azért biztosra mentek és elmagyarázták az alapokat egy külön videóban. Ezt is érdemes megnézni, egészen szürreális élmény nyújt. 

Szerintetek van még rételme kiadni ritmusjátékokat? 

Címkék: #gal metal
Platformok: Nintendo Switch
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)