Hirdetés

Galactic Civilizations 3 - megvan a megjelenési dátum

|

A 4X űrstratégiák rajongói örülhetnek: hamarosan elhagyja az Early Access státuszt a Galactic Civilizations 3, itt a gépigény is.

Hirdetés

A fejlesztők szerint a Galactic Civilizations 3 a valaha volt „legnagyobb és legváltozatosabb stratégiai sandbox”. A játékosoknak lehetőségük van diplomáciával megoldani a problémákat, és több száz kutatási lehetőséget is kapnak.

„Számtalan lehetőségetek van tervezni és csatába küldeni a hajóflottákat” - írják a fejlesztők. „Fejlesztések, bázisok építése, frakciók közti tárgyalások, ideológiák” csak néhány azok közül a lehetőségek közül, melyekkel formálhatjuk a galaxis sorsát. Ezek mellett egyébként a játékosok úgy modolhatják majd a tartalmakat, ahogy csak szeretnék. Már a hivatalos gépigényt is tudjuk.

Galactic Civilizations 3 minimum gépigény

Oprendszer: 64-bit Windows 8.1 / 8 / 7
Processzor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD K10 Dual-Core
RAM: 4 GB
Videokártya: 512 MB DirectX 10.1
DirectX: Version 10

Galactic Civilizations 3 ajánlott gépigény

Oprendszer: 64-bit Windows 8.1 / 8 / 7
Processzor: 2.3 GHz Intel Core i5 vagy ezzel egyenértékű
RAM: 6 GB RAM
Videokártya: 1 GB DirectX 10.1

Ki izgatott a Galactic Civilizations 3 érkezése miatt? A játékot eredetileg 2013-ban jelentették be, és végre május 14-én meg is jelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)