Hirdetés

Galactic Civilizations III bejelentés - azért az űr az úr

|

A Stardock Entertainment bejelentette a Galactic Civilizations sorozat legújabb tagját, a Galactic Civilizations III-at.

Hirdetés

A Galactic Civilizations széria idén ünnepli a tizedik évfordulóját, tehát időszerű volt egy újabb epizód bejelentése, ami a napokban meg is történt a kizárólag PC-re érkező, körökre osztott stratégiai űrjáték, a Galactic Civilizations III formájában.

Az alapok megmaradtak a korábbi két Galactic Civilizations epizódból (rengeteg faj közül választhatunk és méretes pályákon harcolhatunk fejlesztve egységeinket), a körökre osztott játékmenet sem változott, de kapunk számtalan újdonságot is, mint például a szabadon tervezhető űrhajók, az online multiplayer, a fejlesztett diplomácia és menedzsment, a kibővített fejlesztés vagy a Steamworks támogatás. A Stardock azt is bejelentette, hogy a Galactic Civilizations III kizárólag 64 bites rendszereket támogat majd, többek között a szebb látvány és a jobb mesterséges intelligencia érdekében.

Az ígéretes űrjáték első körben nem kapott még megjelenési dátumot, de 2014 közepén számíthatunk a bétára és már azt is tudjuk, hogy a teljes játék 50 dolláros áron fut majd, persze csak ha nem vásároljuk meg előre a Founder csomagot, amelynek esetén már 40 dollárért hozzájuthatunk a Stardock alkotásához, továbbá a bétába is garantáltan belekóstolhatunk. Létezik még egy Founder Elite verzió is, ami a béta mellett az alfában való részvételt is garantálja, ráadásul minden DLC-t ingyen megkapunk és elnevezhetünk egy saját naprendszert is, ez viszont már 100 dolláros belépő az elitek klubjába.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)