Hirdetés

Galactus ma érkezik a Fortnite-ba, összeszedtünk minden fontos tudnivalót

|

A marveles Fortnite szezon legnagyobb csatája egy egyszeri, soha meg nem ismétlődő esemény lesz, Galactus ellen kell ma helyt állni.

Hirdetés

Eljött a nap, amire hosszú hetek óta várnak a Fortnite-rajongók: a Marvel univerzum egyik leghatalmasabb szupergonosza, Galactus ezúttal a játék világát vette célba. Mióta csak a szuperhősök felbukkantak a játékban, sejteni lehetett, hogy valami nagy dologra készül az Epic Games, nemrég pedig Galactus feje fel is bukkan a játék szigetét körülvevő végeláthatatlan óceánban, éreztetve ezzel, hogy közeleg a nagy leszámolás. Erre pedig ma este sor is fog kerülni.

Egyelőre csak arra tudunk következtetni, hogy egy co-op harcot kapunk majd, de az Epic meglepően titokzatos az esemény kapcsán. Konkrétumok híján tehát csak reménykedni lehet abban, hogy aktív részesei leszünk a nagy finálénak, és nem csak nézni fogjuk, hogyan küzdenek meg a Marvel hősök a világfalóval. 

Hirdetés

Annyi biztos, hogy ez is egy egyszeri, meg nem ismétlődő esemény lesz, így nem érdemes kihagyni. A galaxisok pusztítója pontosan ma este 10-kor fog felbukkanni, de aki biztosan nem akar lemaradni, annak tanácsos lesz már 9-kor bejelentkeznie a játékba, így biztosan nem marad le semmiről sem.

Persze aki rég otthagyta a játékot, annak nem kell aggódnia, hiszen temérdek streamer fogja közvetíteni az eseményt. Marvel rajongóként mi biztosan megnézzük Galactus érkezését.

Ha pedig ti magatok is azt tervezitek, hogy esetleg streamelni fogjátok az aktuális szezon lezárását, akkor érdemes tudni, hogy csak a Support-A-Creator rendszer tagjai tudják majd monetizálni az adásukat, és ők is mindösszesen 90 napon át. 

Létezik egyébként egy glitch is a játékban, melynek segítségével már most meglátogathatjátok Galactus kobakját. Erről az alábbi videó mesél részletesen: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)