Hirdetés

Ingyen kipróbálható a játék, ami majdnem Star Wars Battlefront lett

|

Most bárki megnézheti, jelenleg milyen állapotban van a Galaxy in Turmoil, ami eredetileg egy új Star Wars Battlefront lett volna.

Hirdetés

Nem tétlenkednek a Frontwire Studios fejlesztői és gőzerővel dolgoznak a Galaxy in Turmoil című sci-fi lövöldén, ami Star Wars-játékként indult, de jogi problémák miatt végül egy egyedi világot készítettek hozzá a srácok. Most pedig elérkezettnek látták az időt, hogy megnyissák a játék kapuit a nagyközönség előtt.

Hirdetés

Azt még nem tudni biztosan, hogy mikor is fog megjelenni a Galaxy in Turmoil, de már kipróbálható a demo Steamen. Összesen négy játszható mód, számos választható kaszt, és izgalmas csaták várnak azokra, akik úgy döntenek, hogy belepillantanak a készülő játékba. Ha ti is így tennétek, innen letölthetitek azt.

Közben a stúdió indított egy Kickstarter-kampányt is, amely során összesen 500 ezer dollárt szeretnének összekalapozni, hogy továbbra is zavartalanul menjen tovább a fejlesztés, és egy olyan játékot tehessenek le az asztalra, amivel elégedettek lesznek a játékosok.

Nektek hogy tetszik eddig a Galaxy in Turmoil?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)