Hirdetés

Galaxy in Turmoil - új videó jött a Battlefront 3-alapú rajongói játékból

|

Immár a Star Wars bármilyen jele nélkül, de érkezett egy kevés játékmenet a Battlefront 3 alapjaira épülő Galaxy in Turmoilból.

Hirdetés

A Pandemic-féle játékok rajongói talán nem azt kapták a DICE-féle Star Wars Battlefront játékoktól, amire vártak, nekik szeretett volna egy, a korábbi részekre hajazó, nagy léptékű akciójátékot készíteni az önkéntesekből álló Frontwire Studios csapata. Az év elején az űrsétából mutattak egy rövid videót a Galaxy in Turmoil játékmenetéből, most ennél egy fokkal érdekesebb teaserrel jelentkeztek.

Hirdetés

Ugyan a most kiadott videó sem éppen hosszú (nagyjából egy perc játékmenetet láthatunk), de sokkal több akciót láthatunk, mint februárban. A gyalogos harc mellett az első Battlefrontból nagyon hiányzó (majd a második EA-féle epizódban visszatérő) légi harcokból is láthatunk néhány jelenetet. A Galaxy in Turmoil játékmenete mellett a teaserben egy kis ízelítőt kaptunk a csapat által kitalált új sci-fi világból is, amihez látszólag a Haloból, a Destinyből és a Warframe-ből is merítettek némi ihletet.

A Galaxy in Turmoilt teljesen ingyen szeretné kiadni a Frontwire, de persze mivel nem főállásban dolgozó fejlesztőkről van szó, némi kétségünk van azzal kapcsolatban, mikorra készülnek el a lövöldével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)