Hirdetés

Egyre jobban néz ki az eredetileg rajongói Star Wars-projektként indult játék

|

Néhány friss képen és egy vadonatúj gameplay traileren nézhetjük meg, min dolgoznak jelenleg a Galaxy in Turmoil fejlesztői.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Frontwire Studios úgy döntött, elhozza nekünk a törlésre került Star Wars: Battlefront III-at, de időközben sajnos jogi akadályokba ütközött a projekt, így ez nem valósulhatott meg. Persze a srácok nem adták fel, és elhatározták, hogy az alapokat megtartva megalkotnak egy teljesen saját játékot.

Hirdetés

Jó hír, hogy a csapat továbbra is gőzerővel dolgozik a Galaxy in Turmoilon, és most elérkezettnek látták az időt, hogy újból megmutassanak ezt-azt belőle. Így hát kaptunk öt vadonatúj képet, valamint egy több mint három perces videót, ami alaposan bemutatja nekünk a játékmenetet. A játékban egyébként a kampány mellett lesz még egy többjátékos mód is, amelynek meccseiben akár 64 játékos is lövöldözhet, tehát elég grandiózus összecsapásokra számíthatunk.

Az sajnos még nem derült ki, hogy mikor jelenhet meg a Galaxy in Turmoil, de a Frontwire bejelentette, hogy hamarosan indítanak egy Kickstarter-kampányt a játékhoz kapcsolódóan. Addig is lessétek meg a most közzétett videót!

Az alábbi galériában pedig a friss képeket is megnézhetitek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)