Hirdetés

Galaxy in Turmoil - ez lett a letiltott Star Wars játékból

|

A Star Wars-témát jogi okok miatt maga mögött hagyó Galaxy in Turmoil készítői egy új videón mutatták be az egyik bolygót, ahol a lövöldében összecsaphatunk majd.

Hirdetés

Ugyan tavaly nyáron a Lucasfilm az orosz Frontwire orrára koppintott a Star Wars világának engedély nélküli használata miatt, a stúdió megrázta magát és a Battlefront III rajongói játéknak indult projektet alapvetően átalakította. Most egy újabb fejlesztői videóval jelentkeztek, amiben egy új bolygót mutatnak be.

A Csillagok háborúját immár nyomokban sem tartalmazó Galaxy in Turmoil legújabb helyszíne a Nak-Thi nevű planéta, ahol a havas felszín alatt vulkánok fortyognak, így két ellentétes elem találkozik majd egy pályán belül.

A fenti videó persze alapvetően csak a művészeti csapat munkáját mutatja be, hogy milyen lesz maga a játékmenet, azt majd ősszel próbálhatjuk ki legkorábban, a Frontwire ugyanis ekkorra ígéri a Galaxy in Turmoil demóját. Még idén megjelenik persze a hivatalos Battlefront sorozat következő része is, így választék lesz bőven.

Ti mit vártok a Galaxy in Turmoiltól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)