Hirdetés

GAME 24 - a PC-s játékosok ünnepe

|

Az Nvidia egy 24 órás világkörüli rendezvénnyel ünnepli a PC-s játékok korát, ahol rengeteg verseny, live stream és nyereményjáték várja az érdeklődőket.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk az Inteltől, hogy 711 millió PC-s játékos van a Földön. Kívülről persze lehet őket nem szeretni, de ők maguk valószínűleg nagyon jól érzik magukat a bőrükben és örülnek annak, hogy a szórakozás ezen formáját választották. Örül nekik az Nvidia is, néhány órán belül ugyanis kezdetét veszi a GAME24, a PC gaming legnagyobb ünnepe.

A program helyi idő szerint szeptember 19-én hajnali 3-kor veszi kezdetét, amikor is a világ számos pontján, többek közt  Los Angelesben, Stockholmban, Londonban és Sanghajban is számos nagy gamer rendezvény nyitja meg kapuit. Természetesen azok sem maradnak ki, akik nem tudnak személyesen részt venni, az Nvidia ugyanis az egészet élőben közvetíti.

A rendezvényen kint lesznek a legnagyobb kiadók és játékfejlesztők, így láthatunk majd interjút a Ubisoft, az Epic, a Blizzard, a Boss Key, a Respawn, a Warner és még sok más stúdió vezetőivel, illetve különböző hardveres és játékbejelentésekre is számíthatunk. A program része továbbá egy meghívásos Dota 2 verseny, amelyen a világ legjobb csapatai, az [A]lliance, a Cloud 9, a Team Tinker és az Evil Geniuses is részt vesznek. A nézők természetesen különböző nyereményjátékokban is részt vehetnek, ahol komoly gamer konfigokat és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ti figyelemmel követitek majd a rendezvényt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)