Hirdetés

Game Boyra költözik az Elden Ring

|

Nem elírás, valaki tényleg át akarja pakolni a FromSoftware játékát a Nintendo legendás konzoljára.

Hirdetés

Nagyon szép teljesítményt produkált a megjelenése óta az Elden Ring, még annak ellenére is, hogy látszólag sokan szeretnék azt, hogy a játék valamivel könnyebb legyen.

A Dark Souls és a Bloodborne után ez a kaland is alaposan lenyűgözte a rajongókat, így már korábban is mutatott nekünk különleges alkotásokat a közösség, de valaki olyasmire vállalkozott, ami jóval bonyolultabb néhány opció megváltoztatásánál vagy egy pofás screenshot elkészítésénél.

Hirdetés

Shin a Redditen jelentette be, hogy egy működőképes demake-et készít az Elden Ringből, ami a tervek szerint valóban elfut majd egy Game Boyon. A bemutatott videó alapján az alkotás nagyjából olyan lesz, mint egy klasszikus Pokémon- vagy Zelda-játék, és már meg is leshettük, hogy fest ilyen formában a Chapel of Anticipation, a Grafted Scion nevű boss, és még a pixeles Erdtree is beköszönt.

Nyilván egy ilyen volumenű projekthez idő kell, szóval egyelőre nem tudni, hogy mikor készülhet el Shin a munkával. Ám addig is érdemes meglesni a Bloodborne demake-jét, ami már egy ideje elérhető.

Remélhetőleg az Elden Ring-projekt kapcsán is elnéző lesz a FromSoftware, és nem lesz jogi akadálya annak, hogy megjelenjen a Game Boy-os "port".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)