Hirdetés

Game-breaking bugot hozott a Cyberpunk 2077 eddigi legnagyobb, 1.1-es frissítése

|

Sok hibát kijavított a legújabb Cyberpunk 2077 patch, de hozott helyettük egy újat is, ami ráadásul a meggátolja a fő történetszál folytatását.

Hirdetés

Megérkezett a Cyberpunk 2077 régóta várt, 1.1-es számú frissítése, ami temérdek kisebb-nagyobb bugot kigyomlált a CDPR játékából, de egyes beszámolók szerint bizony hozott is helyettük egy újat. Nem valami apró kellemetlenségről van csupán szó, ha valakinél előjön ez a hiba, akkor bizony ő nem lesz képes folytatni a fő sztorit, gyakorlatilag végérvényesen elakad a játékban. 

Egészen pontosan a Down on the Street nevezetű küldetésről van szó. Korábban is létezett egy hiba, amelynek köszönhetően az ember hiába várta a misszió elején Takemura hívását, az nem érkezett meg. Nos, most már telefonál Takemura, csak épp nem szól egyetlen szót sem. 

Hirdetés

A bugot nem lehet kiküszöbölni korábbi játékállások visszatöltésével vagy új mentések kreálásával sem, de elvileg így is létezik egy furmányos mód arra, hogy kikerüljétek. Egyes beszámolók szerint fel kell hívni Judyt, még mielőtt Takemura hívna benneteket. Mikor Judy vonalba kerül, azon vessetek véget a hívásnak, majd célozzatok meg egy mellékküldetést (bökjetek rá, hogy ezt mutassa a térkép).

A szóban forgó mechanika megtalálója egészen pontosan a Delamain küldetéssel tett így. Eztán elvileg csak 24 órát kell várni a játékban (mármint ennyivel kell előretekerni az időt), és megérkezik Takemura hívása, végre problémamentesen. 

Ti találkoztatok efféle hibával a frissítés telepítése óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)