Hirdetés

Egész hétvégés Just Dance verseny vár ajándékokkal!

|

Neked is ott a helyed most hétvégén a Pólusban, ha véredben van a ritmus, és bárki elkensz Just Dance-ben.

Hirdetés

Február 15-én és 16-án, vagyis a mostani hétvégén a budapesti Pólusba költöznek a táncoslábú gamerek, ugyanis ezen a két napon rendezik meg a Game & Dance Challenge Bajnokságot, amelyen teljesen díjmentesen vehettek részt, és még videósokkal is találkozhattok.

Hirdetés

Több százezres nyereményekért indulhatnak azok, akik úgy érzik, a lábukban van az ütem, és bárkit képesek lenyomni Just Dance-ben, valamint kenik-vágják a Fortnite táncmozdulatait is. Az értékes nyeremények mellett jut majd a legjobbaknak serleg, érem és oklevél is, szóval tényleg minden olyan lesz, mint egy valódi táncversenyen.

Közben persze videojátékokban sem lesz hiány, a Battle Royal versenyeken menő gamer relikviákért szállhattok harcba. A programok pontos időbeosztását a rendezvény hivatalos Facebook eseményénél megtaláljátok, regisztrálni a helyszínen kell rájuk.

A versenyek mellett naponta többször pörögnek majd a kvízjátékok és a sorsolások, videós fronton pedig Baluka, DreamDewil, Sajt32 és Zsomac várja majd a rajongókat. Az egész esemény élőben nézhető lesz a PlayIT Show hivatalos YouTube-csatornáján, a programok 10 és 19 óra között pörögnek. 

Game & Dance Challenge a Pólusban

Időpont: 2020. február 15-16. 10:00-19:00
Helyszín: Pólus Center - Budapest 1152, Szentmihályi út 131.
Facebook esemény: ide kattintva elérhető
A részvétel ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)