Hirdetés

Új időpontban rendezik meg a Game Developers Conference-t

|

Bár a járványügyi vészhelyzet miatt le kellett fújni a játékfejlesztők konferenciáját, a szervezők nem adják fel, és máris tervezik az esemény pótlását.

Hirdetés

Ezen a ponton már szinte minden fontosabb játékipari esemény szervezői úgy döntöttek, hogy elhalasztják (vagy streaming szolgáltatásokra költöztetik) a kérdéses rendezvényeket, de úgy tűnik, hogy a Game Developers Conference szervezéséért felelős Informa Tech nem hajlandó ilyen könnyen elengedni a klasszikus konferenciák élményét.

Hirdetés

A szervezők hivatalosan bejelentették, hogy a GDC Summer igén augusztus 4-e és 6-a között kerül megrendezésre San Franciscóban és az Informa Tech szerint az esemény korábbról már megszokott formátumát fogják majd követni, annyi különbséggel, hogy a Game Developers Choice Awards ezúttal elmarad, ugyanis a nyerteseket korábban már egy közvetítés keretében kihirdették.

Értelemszerűen senki sem tudja megjósolni, hogy augusztusban mi lesz a járvánnyal és az amiatt elrendelt korlátozásokkal, így ez a bejelentés nem jelent garanciát arra, hogy tényleg sikerül pótolni a GDC-t, de a szervezők figyelemmel kísérik a helyzetet.

Egyébként az elmaradt rendezvény ellenére online is közvetítettek előadásokat a szervezők az eredeti időpontban, amiket a GDC hivatalos Twitch-csatornáján ti is megnézhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)