Hirdetés

Game Developers Forum 2009 - Megmozdul a játékipar

|

A tavalyi sikerek után idén sem maradhatunk GDF nélkül. A GameStar büszkén bemutatja: Game Developers Forum 2009!

Hirdetés

Mindenki emlékszik ugye, hogy mekkora is volt a felhajtás tavaly a GDF-en. A játékvilág legnagyobbjai vettek repülőjegyet és utaztak Budapestre, hogy mérhetetlen tudásokból néhány morzsát szórjanak az arra éhes tömegeknek. A telt házas előadásokat, és a ritkán tapasztalt érdeklődést látva nem volt kérdés, hogy 2009 sem múlhat el Game Developers Forum nélkül. Büszkén jelentjük tehát, hogy a GameStar főszervezésében beindítottuk a GDF 2009 gépezetét, amire máris meghívunk... Téged!

gdfbanner.jpg

Ezért már most érdemes 2009. április 30-at piros betűs ünneppé satírozni a noteszünkben, illetve egy hétvégi züllést megspórolva a belépőjegy árát is előteremteni, hogy az Aréna Plazaban helyet kapott GDF 2009-re biztosan bebocsátást nyerjünk. Ami egy Game Developers Forumról sem hiányozhat, azok a komolyabb hangvételű workshopok és a játékfejlesztés császárainak előadásai, amelyeket természetesen mindenki figyelemmel követhet. A nagy titokban tartott előadói listáról eddig három „világmárka" neve publikus, s így április végén már biztosan köreinkben köszönthetjük a Crytek, a CD Projekt és a Digital Reality vezetőit és delegáltjait. Az általános fejtágítás mellett a nyereményjátékok sem hiányozhatnak, aminek egyik díját idén a 3D világának kapuit őrző Mesharray, egy 3ds Max Mesterkurzus képében szolgáltatja. Itt a GameStar Online oldalain pedig ezentúl folyamatosan számítani lehet majd a GDF 2009-el kapcsolatos hírverésekre, hogy senki ne maradjon le semmilyen fontos infóról. Ha pedig máris biztos vagy a dolgodban, a www.gdf-hu.com oldalon akár a jegyedet is megrendelheted, valamint részletekbe menő információt kaphatsz a helyszínről, közlekedésről, előadókról, támogatókról... mindenről. Ott a helyünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)