Hirdetés

Game Developers Forum 2011 - Visszatértünk!

|

Egy év kihagyás után tér vissza a Game Developers Forum, amitől Ti sem maradhattok távol!

Hirdetés

Idén is várunk benneteket az Arena Plaza Bevásárlóközpontban a Cinema City termeiben egy "kis" szakmai eszmecserére. Hasonló érdeklődésre számítunk, mint 2009-ben, a harmadik GDF-en, amikor is a játékvilág nagyjai vették az időt és a fáradságot, hogy Budapestre repüljenek, s betekintést nyújtsanak szakmai ismereteikbe.



Bár a GDF 2011 elsődlegesen a játékfejlesztés gondolatával kacérkodó fiatalok, valamint a jobbaktól tanulni vágyó szakmabeliek legjelesebb eseménye idén, a rendezvény napját, azaz 2011. május 13-át akkor is érdemes pirossal bekarikázni, ha szimplán játékosként vennétek részt rajta. Az előadásokról ugyanis hasznos és érdekes tapasztalatokkal gazdagodva távoztok majd, ráadásul megértitek, mennyi munka fekszik abban a játékszoftverben, amit leemeltek a polcról. Aki komolyabb hangvételű workshopokra kíváncsi, annak sem kell majd csalódnia.
Természetesen idejében tájékoztatunk benneteket a GDF 2011 végleges programjáról, az eseményen résztvevő hazai és külföldi fejlesztők névsoráról, valamint arról, hogy miként juthattok majd belépőjegyekhez. Nem szeretnénk, hogy bárki lemaradjon akár a legapróbb információról is.
Ne feledjétek: 2011. május 13. - Mi ott leszünk, gyertek velünk Ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)