Hirdetés

Nem valószínű, hogy a Game Freak valaha más platformra viszi a Pokémon szériát

|

Nem mennek mobilokra a Pokémonok, legalábbis ami a Game Freaket és a fővonalas sorozatot illeti.

Hirdetés

Valószínűleg többeteket megráz majd az a kijelentés, hogy nem, a Game Freak a jövőben sem fogja más platformra vinni a Pokémon sorozatot. A kijelentést a Game Informer szállította, akik voltak olyan szerencsések, hogy leülhettek egy interjúra a Game Freak egyik rendezőjével, Junichi Masudával.

"Úgy érezzük, hogy legalább a Pokémon kapcsán fontos a Nintendohoz való kötődésünk, szóval valószínűleg nem fogjuk megjelentetni bármilyen más platformon."

Ezt az elképesztő bejelentést a Pokémon széria feletti tulajdonosi kérdések hozták elő. Úgy néz ki, hogy a Game Freak legalább részben rendelkezik a jogokkal de a Nintendo és a Creatures vállalat is kaptak valamekkora részt a cuccból.

Ha a Game Freak szeretné, kivásárolhatna mindenkit és más platformokra vihetné a szériát. Ugyanakkor ha valaha felmerülne ez az ötlet, akkor a Nintendo is megtehetné ugyanezt, és tarthatná a saját konzoljain a legnagyobb fejőstehenét. Akárhogy is, kíváncsiak lennénk egy olyan világra, ahol Xboxon, PS4-en és mobilokon is mennének a zsebszörnyek. Már a Pokémon GO is hatalmasat robbant, mi történne ha a rendes széria darabjai jelennének meg több platformra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)