Hirdetés

Game Mechanic Studios - Játékfejlesztők a rák ellen

|

Mindig öröm olyan eseményről olvasni, amikor egy kezdeményezés fő célja nem csupán az, hogy valaki megtömje a zsebét.

Hirdetés

Az Activision Blizzard és az Electronic Arts kiugrott veteránjai által tavaly alapított Game Mechanic Studios egyelőre nem léphetett elő az ismeretlenség homályából, miután debütáló játékuk, az Art of War névre keresztelt shooter még nagyon messze van a megjelenéstől. Az sem segít, hogy a nyilvánosságra hozott információkat is szűk marokkal mérték és mérik még mindig.
Jelen esetben azonban nem a játékon van a hangsúly, hanem azon, hogy a csapat rövid ujjú trikók kollekciójával rukkol elő. A széria első darabja már megvásárolható 18.95 dolláros áron (2.5 dollár felárat kell fizetni, ha más színben szeretnénk), aminek hátoldalán az egyik pálya feülnézeti térképe látható, mellmagasságban pedig a fejlesztőcsapat logója kapott elhelyezést. A teljes bevétel az Egyesült Államok nemzeti rákintézetét gazdagítja.

t-shirt.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)