Hirdetés

Game of Glens bejelentés - a Crackdown fejlesztői más utakon járnak

|

Miután a Microsoft és a Crackdown sorozatot fejlesztő Ruffian Games ugyanarra a napra ígért egy nagy bejelentést, okkal hihettük, hogy a két cég közös projektet fog bemutatni. Hát nem jött be.

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt megtudtuk, hogy a Microsoft kezeibe kerültek a Gears of War sorozat jogai, és az is kiderült, hogy a Ruffian Gamesnek ehhez semmi köze.

Az Xbox-exkluzív Crackdown szériát köszönhetjük nekik, de most maguk mögött hagyva azt a korszakot egy teljesen más projekten dolgoznak egy teljesen más kiadóval. A Square Enix Collective-hez csatlakozott Ruffian új játéka a Game of Glens, amire mostantól 28 napon keresztül lehet szavazni, ha szeretnétek, hogy az Indiegogóra felkerülve bárki pénzzel is támogathassa megvalósulását. A Game of Glens egy ízig-vérig indie cucc, amiben „egy ősi skót játékot” játszhatunk: építkezhetünk, gyűjtögethetünk, disznókat rugdoshatunk és teheneken lovagolhatunk. Célplatformok egyelőre nincsenek, de gyaníthatóan mobilos játék lesz. Hát nem egy Crackdown, na, de azért lehet érdekes, reméljük sikerül összegyűjteni az elkészítéshez szükséges pénzt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)