Hirdetés

Game of Thrones Episode 1: Iron From Ice - már tölthető a magyarítás

|

Befejeződött a Telltale nevével fémjelzett, epizodikus Trónok harca kalandjáték első fejezetének fordítása, vagyis már magyarul árthatjuk bele magunkat a Forrester-ház ügyeibe.

Hirdetés

A Game of Thrones: Iron From Ice igazi Trónok harca hangulatot kínál a Telltale Gamesre jellemző tálalásában, amelyben feltűnnek a sorozat szereplői is és természetesen ismét a döntéseinken alapul hőseink sorsa. 

Mivel egy Trónok harca címről beszélünk, ezért a fondorlatokat és fordulatokat figyelembe véve nagyon is fontos értenünk a szövegeket annak érdekében, hogy később ne legyen sírás egy rossz döntés miatt, ezért mindazoknak jó szolgálatot tehet Farting Squirrel és csapatának magyarítása, akik eddig ennek hiányában nem mertek belevágni az epizodikus Telltale kalandba.

A legelső, Iron From Ice rész fordítása már tölthető, ráadásul a fordítók már jól haladnak a második epizód, vagyis a The Lost Lords munkálataival is, így hamarosan az is megérkezhet. Köszönjük! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)