Hirdetés

Game of Thrones: Episode 2 - egy kis ízelítő a családi drámából

|

A Telltale Games kiadta a The Lost Lords launch trailerét, hogy kedvet csináljon a Game of Thrones játékuk második epizódjához.

Hirdetés

Alig két hete mutatta meg a Telltale a Game of Thrones: Episode 2 első kedvcsinálóját, máris itt az utolsó. Mármint kedvcsináló.

A hatrészesre szánt Game of Thrones játékszéria második epizódja a The Lost Lords névre hallgat és folytatódnak benne a Forrester-ház megpróbáltatásokkal övezett kalandjai: ezúttal Asher Forrester áll a középpontban, de rajta kívül is zajlanak az események, érdemes utánaolvasni a sztorinak. Persze ahogyan a linken keresztül, úgy az alábbi trailerben is találkozhattok spoilerekkel, így csak óvatosan.

A The Lost Lords ma jelent meg PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re, holnap jön Xbox 360-ra és Xbox One-ra, ötödikén pedig iOS-re is beköszön. Nektek hogy tetszett az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)