Hirdetés

Game of Thrones: Episode 5 - új képek jöttek, közel a megjelenés

|

Nyakunkon a Telltale-féle Game of Thrones ötödik epizódjának megjelenése, érkezett néhány hangulatos kép is.

Hirdetés

Gyorsabban is jöhetnének a Trónok harca epizódok a Telltale-től, de addig is, míg belátják, hogy változtatni kellene a menetrenden, mi minden újdonságot tárt karokkal fogadunk, ezért a Game of Thrones: Episode 5 első képeit is örömmel mutatjuk meg nektek. 

A Nest of Vipers alcímű epizódhoz egyelőre nem jelentett be pontos dátumot a Telltale, viszont megígérték, hogy a héten ellátnak minket minden fontos információval az e hónapban esedékes megjelenéssel kapcsolatban. Nem lehet már olyan messze az a premier, mivel megérkezett az ilyenkor szokásos képcsokor, ami valószínűleg sokat jelent azoknak, akik már idáig eljutottak (én inkább megvárom az évad végét), hiszen a sorozatból ismert szereplők is felbukkannak rajtuk: 

Nektek hogy tetszett idáig a Telltale féle Game of Thrones

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)